+4542679011
erhvervsfotografering aarhus
erhvervsfotograf aarhus

Erhvervsfotograf Aarhus

Erhvervsfotograf Aarhus, til Salgs prospekter og brochure. En hver virksomhed har brug for slagsprospekter, brochure, hjemmesider, messe udstillinger og meget andet der kræver billeder. Det visuelle udtryk sælger mere end 65 % af alt det indhold i vælger at poste. Uanset om det er online eller offline, er det svært at producere ordentligt materiale uden en dygtig erhvervsfotograf. Men hvad kræver et foto shoot og hvad er det vigtigt at i som virksomhed er opmærksom på, ved de enkelte opgave i har behov for en erhvervsfotograf til?
erhvervsfotograf Århus
erhvervsportræt
fotograf erhverv århus
erhvervsportrætter aarhus
erhvervsportræt århus
fotograf erhverv aarhus
fotograf Århus erhverv
pris erhvervsportræt aarhus
madfoto århus
madfotografering aarhus
eksempel på portræt af person
portrætartikel opbygning
madfoto århus
madfotografering aarhus
reklamebilleder Århus
foto århus
medarbejder portræt Århus
fotograf priser århus
reklame billeder århus
fotograf pris Århus

Erhvervsportrætter på den ærlige måde

Vi kommer her med et bud på de 5 mest brugte opgaver vi som erhvervsfotograf Aarhus håndterer i vores dagligdag – Vores erfaring har vist os at der er mange virksomheder, der ikke er bevidst om hvad et shoot kræver.

Virksomhedsbilleder

Er det virksomheden der skal tages billeder af, eller medarbejderne i aktion i bestemte arbejdsfunktioner, produkter eller andet – Så er det igen vigtigt at i overvejer de forhold billederne skal tages under. Det er altid en god ide og tale shootet igennem med jeres erhvervsfotograf, lav evt. Et prospekt til fotografen med beskrivelser og eksempler på det i gerne vil have lavet og send dette til fotografen før billederne skal tages.

Er det arbejdsfunktioner og er det nødvendigt at fotografen følger jeres medarbejder rundt på forskellige lokationer, er det vigtigt at overveje om der er plads nok omkring medarbejderen i de enkelte arbejdssituationer, til at billederne kan blive af god kvalitet – Dette er gældene uanset om det er nærbilleder eller det modsatte.

Tal med jeres erhvervsfotograf

En dygtig erhvervsfotograf Aarhus ved godt hvad de forskellige situationer kræver og er god at have med som sparring allerede i planlægningsfasen. 

Det vil være en god ide at følge dette flow:

 1. Beskriv hvad virksomheden har brug for.
 2. Lav en detaljeret beskrivelse af jeres ønsker og sæt gerne eksempler ind.
 3. Hav en forsamtale med fotografen, tal om pris og forventninger.
 4. Send beskrivelsen til fotografen og aftalt et telefonmøde et par dage sener
 5. Tal beskrivelsen grundigt igennem med fotografen, hvad kræver det i gerne vil og er det muligt indenfor de rammer der er – Hvad kan løsningen være hvis det kniber i nogle faser?

Eventfotograf Aarhus

Når du hyre en erhvervsfotograf til at dække et virksomheds event, er det vigtigt at i som virksomhed har gjorte jer nogle tanker om det event der skal dækkes. En dygtigt erhvervsfotograf Aarhus vil altid kunne finde motiver til et event og kan sagtens få materiale nok ved at være fluen på væggen. Det vigtige er dog at i som virksomhed får præcis de billeder i kan bruge bagefter, så hav en klar plan og formål som i kan præsentere for fotografen.

Tænk over:

 • Skal der være konge billeder af alle medarbejder, så kræver dette nogle specielle forhold hvis der er mange medarbejder og alle skal kunne ses – Tal med jeres erhvervsfotograf om dette.
 • Hvor meget af eventet vil i gerne have dækket og er der specielle ting fotografen skal være obs på at dække ekstra godt?
 • Hvis eventet skal kombineres med portrætter, er forholdene hvor eventet holdes så til det? Tal med jeres erhvervsfotograf om dette og hvilken løsninger der vil være de bedste for jer.
 • Her er en erhvervsfotograf en værdifuld sparringpartener og det kan spare jeres virksomhed for en masse tid at ramme rigtigt første gang.

 

Portrætter af medarbejderne

Portrætter af medarbejder bruges blandt andet, til jeres hjemmeside, pressemeddelse og medarbejderprofiler på de socialemedier. Vi har mobiler studio som vi tager med ud i jeres virksomhed, dette spare jer for tid og de enkelte medarbejder skal ikke forlade arbejdspladsen. I skal dog være obs på, at et mobilt studio også kræver noget plads.

Hvis i som virksomhed har tænkt over følgende, inden jeres erhvervs fotograf ankommer:

 • Hvilket lokale skal benyttes og hvor stort er det, tal eventuelt med fotografen om pladskrav, samt alternativer hvis dette ikke er muligt, så jeres erhvervsfotograf har det rigtige udstyr med.
 • Hvilken baggrund ønsker i? Skal det være virksomhedens lokaler, eller ensfarvet baggrund og hvilken farve skal den så have?
 • Stil krav til det tøj medarbejderne har på den dag og skal de være i standart firmatøj er det en god ide at dette er rent og stryget når dette er muligt. Selv et portræt der kun går til lige under skulderne, stiller krav til flippen på poloen, skjorten eller andet.
 • Hvis der er mange medarbejder, så lav en plan for rækkefølge og udlevere den til fotografen før shootet, samt medarbejder så der kommer en godt flow i shootet og alle ved hvad der skal ske – Ellers kan tidsrammen for et shoot hurtigt blive ramt, hvis en virksomhed har 20 – 60 medarbejder der skal portræteres.
anne kring
foto aarhus

Produktbilleder Århus

Hvis det er produktbilleder i skal have lavet, er det vigtigt at erhvervsfotografen kender formålet med billederne. Skal de bruges til en webshop, en brochuer, en messestand eller noget helt andet. Hvad et det for et produkt og hvilken stil ønsker i at billederne skal have.

Har i som virksomhed selv rammerne, hermed menes baggrund som produkterne skal have eller skal fotografen søge for dette? Igen er en beskrivelse af det ønskede resultat en rigtigt god ide. Der er stor forskel på at tage et produktbillede af en diamantring og tøj eksembeltvis.

Tag jeres erhvervsfotograf med på råd

Tag jeres erhvervsfotograf Aarhus med på råd og har i brug for løbendene at have en fotograf til jeres produkter, så sigt efter en samarbejdsaftalen med en fast husfotograf. På den måde slipper i for at skulle bruge tid på at forklare stil og udtryg hvergang, samt sætte en ny fotograf ind i forhold og rammer hos jer.

Økonomien vil også bliver mere stabil i forhold til et fast samarbejde, i vil kunne have fordele på alle fronter med denne løsning.

Den visuelle side af webdesign

 Hvis virksomheden skal have en hjemmeside eller mangler et redesign af den i har, er det ret umuligt at slippe uden om en erhvervsfotograf. Når vi taler design af hjemmesider er der mange ting i som virksomhed skal overveje.

 • Hvor mange billeder er der behov for?
 • Hvad skal der tages billeder af?
 • Skal der medarbejderportrætter på sitet?
 • Skal der produktbilleder på sitet?

Webdesign i dag handeler også meget om SEO og ikke kun design. Derfor er det vigtigt at i ved noget omkring load time og str. På billeder i skal bruge på sitet. Som erhvervsfotograf ved vi en del om dette og kan være en god sparring at tage med på råd.

Skriv til os og lad os få en dialog

Skriv til os og lad os få en dialog omkring fotografering. Vi er sikre på at vi via dialogen sammen finder den perfekte løsning for jeres virksomheds visuelle behov. 

Sparring er godt for os alle. Og vi har masser af kreative ideer når det kommer til erhvervsfotografering i Århus.