+4542679011

VIDEOPRODUKTION

Video fotograf

Professionel produktion af video reklame og film til virksomheder. Reklamefilm er blevet mere og mere populært i danske virksomheder. Vi kan lave On location eller studie produktioner. Vi laver også dronevideoer og mere dokumentariske videoer hvor vi mere laver “fyld” videoer til de sociale medier, YouTube og Vimeo og hjemmesider.

Video præsentation?

Tænker i at virksomheden trænger til at prøve noget nyt? Hvad så med en video præsentation kombineret med fotografier? Vi har efterhånden fået mange års erfaring inden for professionel videoproduktion som videofotografer i Danmark. Kontakt os of lad os få en indlende samtale om jeres behov for video og redigering.

Vi rammer din målgruppe

Vi stiller altid en garanti for en velproduceret video med ærligt og kvalitetsmæssigt indhold, der skaber opmærksomhed og engagerer din målgruppe og potentielle kunder. Vi tilbyder videoproduktion i alle afskygninger til virksomheder og organisationer. Stor erfaring med online markedsføring i hele Danmark.

Hvad?

Vi laver meget forskelligt indenfor videoproduktioner:

  • Virksomhedspræsentationer
  • Interviews
  • Reklamefilm
  • Produktfremvisninger
  • Drone optagelser
  • VoxPop

“Hej Lone! Tusind tak for de gode videoer. Det var lige hvad vi manglede til hjemmesiden”

Line B. Ewii

Hvad skal vi hjælpe med?

L

Branding

Enhver virksomhed med respekt for sig selv, ved jo godt hvor vigtig det er at være synlig. Billeder og video er uden diskussion de bedste værktøjer til visuel identitet. Video reklame ved dygtig fotograf.

L

Video gør sitet levende

En stærk og levende video er med til at gøre jeres hjemmeside mere levende og samtidig skabe en lyst til at jeres besøgende bliver længere på siden. “Vi vil så gerne have du blev lidt længere”.

L

Kreative kræfter

Udover en bred baggrund indenfor markedsføring har mere end 1000 opgaver, som professionel fotograf også givet mig en stor indsigt i hvad der rører sig idag indenfor erhvervsfotografiet og virksomhederne.

L

Online marketing

En ting er at lave en video for jer. Men hvordan har i tænkt jer at bruge den i forhold til jeres markedsføring? Spørg mig gerne, jeg har stor erfaring med online marketing.

L

Professionel videoproduktion

Idag findes der rigtig mange digitale værktøjer til at gøre jeres videoer mere levende og spændende. Det sker både i selveoptagelsen men også bagefter i den efterfølgende redigering af vidoen.

L

Video skaber mersalg

Det er allerede veldokumenteret på nettet at video og billeder skaber mersalg. Det er jo ikke uden grund at brands såsom Nike, CocaCola etc bruger mange penge og resourcer på videoproduktioner med budskaber.

fotografen

Bag kameraet

Bag kameraet finder i mig. Lone Brand. Jeg har fotograferet i mere end 10 år og har en master indenfor markedsføring. Så min forståelse for vigtigheden af både foto og video og ikke mindst hvor og hvad vil virke bedst har udviklet sig meget igennem disse år. I takt med billedernes behov for at blive mere og mere levende, har vi selvfølgelig også koblet os på videoproduktion og video marketing. YouTube er verdens andens største søgemaskine. Og det er jo ikke uden grund. Video reklame er det nye sort.

Strategier

Video og billeder kan noget

Det er vores erfaring at man bør sikre, der er en “rød tråd” igennem alt fra firmalogo, til favevalg, hjemmeside design, billeder og selvfølgelig videoproduktionen. Derfor anbefaler vi også i tager mig med på råd inden i planlægger en større reklamekampagnestrategi.

Stå stærkt på nettet

Vælger i den rette online strategi er der ingen tvivl om det vil skabe noget opmærksomhed omkring jeres brand eller produkt. For at få en god video er det selvfølgelig også vigtigt at i vælger den rigtige video fotograf til opgaven. For der ER langt imellem snapsene når det kommer til kompetence på området i DK.

Nyeste teknologi

Vi bruger altid den nyeste teknologi når det kommer til produktion af videoer. Når det kommer til corporate video produktion i Danmark er der desværre en trend at flere fotografer faktisk går ned på ordentligt udstyr. Det duer ikke og en flot videoproduktion fortjener også de bedste digitale værktøjer, der findes på markedet indenfor videoer i øjeblikket.

corporate video produktion

Corporate video produktion er også blevet noget danske virksomheder har taget mere til sig med årene. Det handler om at fokusere på det essentielle i jeres branding. Er det jeres logo i vil fokusere på? Er det virskomhedens produkter eller services? Eller har i en anerledes tilgang til tingene. Uanset hvad, så starter det med en kontruktiv dialog med mig – fotografen.

Artikler

Lad billeder fortælle virksomhedens historie

Lad billeder fortælle virksomhedens historie

Lad billeder fortælle virksomhedens historie. Billeder siger mere end ord. I vores tid er der billeder alle vegne, og der er mange af dem. Det giver derfor god mening at bruge billeder i forbindelse med at gøre opmærksom på din virksomhed. Når det kommer til...

Bestil hele pakken til erhvervsfotografering

Bestil hele pakken til erhvervsfotografering

Bestil hele pakken til erhvervsfotografering. Du er nødt til at have nogle knaldgode billeder af din virksomhed og af dine medarbejdere. Sådan er det at drive virksomhed i dag - der skal nogle billeder til. Det er langt fra ligegyldigt, hvordan disse billeder er...

Fotograf Lone Brand

Tlf: +45 42679011

Kontakt

5 + 10 =