+4542679011

Linkedin Foto – det professionelle profilfoto

Dit LinkedIn foto – det bedste markedsføringsværktøj

Dit LinkedIn foto er dit markedsføringsværktøj, det er dit første vej mod dit nye job og den karriere du drømmer om. Sørg altid for dit LinkedIn foto er både professionelt fotograferet og vellignende.

Linkedin FotoDit LinkedIn foto er dit markedsføringsværktøjprofessionelt fotograferet linkedin billedeprofessionelt billede til cvprofil fotofå taget billeder til linkedincv foto til sociale medierbillede til cv linkedinbillede på cvcv photoprofil billede linkedinlinkedin cv fotografprofessionelt cv linkedinprofilfoto linkedincv billede linkedinakademikernes jobbanklinkedin.dk fotografprofilbillede linkedinLinkedIn-ekspert

Det gode foto sælger seriøsitet og skaffer jobbet

Benyt aldrig et af de feriefotos du selv synes er ret godt med de flotte drinks og den solbrændte hud. Heller ikke billedet fra den lokale fodboldkamp hvor du med mudder i ansigtet fejrer årets første scoring. Du SKAL fremstå professionel og moden på dine erhvervsfoto. Sådan lyder rådet fra karriererådgiver og LinkedIn-ekspert – IDA LEARNING.

Få et nyt foto til dit CV og/eller din LinkedIn profil

Vi ved det og vi kommer ikke uden om det, udseendet betyder noget. Det gør det  ihvertfald når vi lægger det på Linkedin og i en ansøgning eller på virksomhedens hjemmeside og selvfølgelig de sociale medier. Det første din potentiel kommende arbejdsgiver, kommende kunde eller en ny samarbejdspartner ser, når de går ind på din Linkedin profil, er dit profilfoto. Derfor er det enorm vigtig du benytter et professionelt profilfoto taget ved en dygtig portrætfotograf. Et godt vellignende foto, der sender de rigtige signaler om seriøsitet og karakterstyrke.

Prof. billeder til CV, LinkedIn, Facebook, Dating side, Blog og hjemmeside

Prof. billeder til CV, LinkedIn, Facebook, Dating side, Blog og hjemmeside. Profilbilleder skal opdateres jævnligt ellers har de ingen god virkning. Tænder du egentlig over, hvordan du promoter dig selv på LinkedIn, Facebook og andre sociale platforme? Dit profilbillede har stor betydning for, hvordan du sælger dig selv. Har du tænkt på, hvad du signalerer med dit profilbillede på de sociale medier – eller hvem billedet henvender sig til?

Portrætter til CV, linkedIn og andre sociale medier: Her er det en god ide at have lidt forskelligt tøj med så vi kan lave billeder, hvor udtrykket er lidt forskelligt.