+4542679011

Hvad skal en erhvervsfotograf kunne? Hvis du har en virksomhed, så er det super vigtigt, at denne virksomhed præsenterer sig så godt som muligt udadtil. Det betyder nemlig noget for det indtryk, som man får af denne virksomhed. Lige som virksomhedslokalerne og selve ejendommen skal se så præsentable ud som muligt, så skal de officielle billeder, som bliver brugt rundt omkring selvfølgelig udstråle det samme.

Du vil sikkert gerne have, at dine kunder, klienter og/eller samarbejdspartnere får et godt og positivt indtryk af din virksomhed og af dine medarbejdere, når de ser på billederne. Det er det udtryk, som den dygtige erhvervsfotograf gerne skulle kunne fange og gengive i billederne.

Som virksomhed, har det visuelle indtryk større magt end man umiddelbart tror, eller har tænkt over.

De gode medarbejderfotos

De fleste virksomheder får taget nogle gode fotos af samtlige medarbejdere. Disse portrætbilleder kan vises på en hjemmeside, i et katalog eller for eksempel i virksomhedens foyer. Alle mennesker vil naturligvis gerne se så godt ud som muligt på sådan nogle portrætfotos. De vil også meget gerne se ud som en person, der er seriøs og kompetent inden for sit faglige område.

Det kan den professionelle fotograf. Han eller hun kan sørge for, at medarbejderen er tryg i situationen, og der vil blive lagt den rette baggrund for billedet, sådan at den enkelte præsenterer sig så godt som muligt. Der skal være det rette lys, og så skal samtlige fotos tages, så ansigterne vender den samme vej i den samme vinkel. Så får du samlet set et flot og harmonisk katalog over den samlede stab.

erhvervsbilleder

Billeder af virksomheden

Der vil også være brug for at få taget en stribe billeder af selve virksomheden. Det kan være et billede af bygningen og facaden, det kan være billeder fra receptionen eller fra kontorer, mødelokaler, produktionshal eller andet relevant sted i firmaet.

Disse erhvervsfotos skal også tages med omhu, for de er også med til at vise virksomheden frem. Ligner det pågældende firma nogle, som potentielle kunder og så videre kan have tillid til? Det er naturligvis altid på sin plads, at der ser pænt, ordentligt og rent ud, men det er mindst lige så vigtigt at fange det helt rette udtryk af kompetence og seriøsitet. 

Produktfoto | Packshots og produktfotos
Hvad skal en erhvervsfotograf kunne?

Ønsker du at få taget billeder af virksomheden og medarbejderne, så vil en professionel fotograf kunne få lavet dem, så de signalerer lige det, som du gerne vil have. Folk, der ser billederne, skal gerne tænke:

  • De medarbejdere ser kompetente og venlige ud
  • De erhvervslokaler signalerer travlhed, seriøsitet og god stemning
  • Det firma ser ud som et, som jeg gerne vil handle hos
  • Dem vil jeg gerne samarbejde med

Allier dig med en dygtig professionel erhvervsfotograf, når du gerne vil tages seriøs med dit firma og dets ydelser.