+4542679011

At miste kunder på grund af dårlige billeder på hjemmesiden er dumt

At miste potentielle kunder på grund af jeres hjemmeside, har utiltalende eller kedelige billeder liggende, er decideret dumt. Det er ærgerligt og uden diskussion det helt forkerte sted at spare penge for virksomheden, når det kommer til jeres visuelle online udtryk. Alle mere end 70% af alle handler starter idag på internettet.

Alt indenfor SoMe materiale, portrætter, produkt og packshots.

Uanset om kunden så handler hos dig fysisk, så har denne med garanti kigget grundigt på nettet før handlen blev besluttet. Det kan derfor betyde det i den sidste ende koster jer penge i mistet omsætning, ved de nye kunder kigger videre på konkurrentens hjemmeside, der måske ser mere indbydende ud.

Læs mere på vores blog her.

At miste potentielle kunder på grund af jeres hjemmeside

Overvej et samarbejde med en dygtig fotograf

I bør seriøst overveje at få et fast samarbejde med en erhvervsfotograf, der gennem samarbejdet for et godt kendskab til jeres virksomhed. Det gør det nemmere at finde frem til det udtryk I ønsker i billederne. På den måde får I et ensartet og top professionelt look som gør, at førstehåndsindtrykket er professionelt og lækkert, for de kundeemner der besøger jeres hjemmeside.

Overvej et samarbejde med en dygtig fotograf

Den professionelle og erfarne erhvervsfotograf kender vejen

Den professionelle og erfarne erhvervsfotograf kender vejen til de billeder der fænger modtageren. Fotografen er trænet til at tænke i billeder 24/7 og ved derfor gennem mange års feedback og erfaring fra lignende opgaver hvilke billeder, der konverterer og skaber interesse og hvilken slags billeder, der ikke gør.

Linkedin portrætter til hjemmesider

Et professionelt produktbillede/packshot af dit produkt

Erfaring er og vil altid være en nødvendighed når det kommer til fotografering indenfor erhverv og erhvervsportrætter. For billedernes mission er efterfølgende at skulle sælge et budskab, et slogan, en kampagne, en virksomhed eller en service. Det er ikke alle der forstår de individuelle brancher uden at have lavet opgaver for dem.

Lad os hjælpe med nogle flotte produktfotos til hjemmesiden

Vi har lavet mange forskellige typer opgaver for mange forskellige typer virksomheder til både deres online markedsføring og deres sociale profiler på nettet.

Den professionelle og erfarne erhvervsfotograf kender vejen