+4542679011

Skal dit smil også foreviges af en rigtig portrætfotograf? Eller er det de søde børn, der skal have taget deres første portræt? Lad mig fotografere dine børn som de er. Ingen opgave er for lille – eller for stor – for din professionelle portrætfotograf. Se mere af hvad din portrætfotograf kan tilbyde dig her på hjemmesiden.

PORTRÆTFOTOGRAF TIL ERHVERV

Portræt til CV og Job etc

Hvad end det er på tide at tage det store familieportræt, eller du leder efter en fotograf til at tage dit eget, personlige portræt, er det altid en god ide at undersøge hvad en professionel portrætfotograf kan tilbyde dig. Det er ikke lige meget, hvordan dit portræt kommer til at se ud. Det er måske det, du præsenterer på dit cv eller i dit pas. Måske er det, det portræt, der kommer til at hænge på væggen i stuen i mange år. En portrætfotograf skal kunne fange netop din personlige stil og udstråling.

Find os her:

Hos en professionel fotograf kan vi i fællesskab fremtrylle netop den charme og personlighed, der kendetegner dig, dine børn, eller hele familien samlet.

Produktfotografering

Det handler om at fange de rigtige øjeblikke

Som portrætfotograf er det vigtigt at fange netop de rigtige øjeblikke – og det behøver ikke være i en kunstig atmosfære i et studie. Lad mig være jeres portrætfotograf der, hvor børnene har det bedst og føler sig hjemme. Sådan opstår de magiske øjeblikke, og I kan nyde disse særlige portrætter i mange år. Et godt portræt, taget af en god fotograf, kan tages frem igen og igen, og bringe minderne med sig.

Vil du læse flere spændende fotoartikler?

Et godt portræt udstråler personlighed. Det gode portræt skal derfor helst tages af en fotograf, der formår at skabe den tillid, der er nødvendig for at de personer, der skal med på portrætterne, slapper af og opfører sig naturligt.

personlige-portrætter

Få det perfekte personlige portræt

Så lad din fotograf skabe rammerne for dit perfekte portræt, og når du modtager dine billeder på web eller De Sociale medier kan du sammen med resten af familen sidder i fred og udvælge de bedste. Du kan enten vælge at lade mig, som din portrætfotograf, fotografere dig i mit studie.

Det handler om at fange de rigtige øjeblikke

Eller vi kan tage ”ud af huset” og fotografere dit portræt på et sted, der betyder meget for dig, og fortæller hvem du er.

At få en seriøs portrætfotograf til at fotografere hele familien på særlige dage, er en oplagt mulighed – eller gaveidé. På den måde har I altid et minde, og I kan måske endda sammenligne jeres portræt fra år til år.

Portrætfotograf til mange andre ting

Også firmaer, polterabender, bryllupper, eller andre begivenheder kan med fordel foreviges af en rigtig portrætfotograf. På disse særlige dage går ofte mange øjeblikke tabt, som man efterfølgende gerne ville have haft billeder af, simpelthen fordi man hygger sig for meget, og glemmer at tage billeder.

Derfor kan en fotograf på en diskret måde være med, og tage jeres portræt, så I kan få tid til at slappe af og være sammen – og nyde de flotte portrætter bagefter.

Din portrætfotograf kan gøre øjeblikke uforglemmelige, og give dig flotte minder, der holder for altid. Tiden går hurtigt! Kontakt din portrætfotograf i dag!

Flere fotoartikler: