+4542679011
Boligfotograf
Et par tips til produktfotos
Boligfotograf
Packshots og produktfoto af produkter til webshop
boligfotografering
boligfotografering
Packshots
boligfotografering
boligfotografering
boligfotografi
boligfoto
boligfotografi
Få unikke billeder af dine produkter til fremvisning i kataloger, hjemmesider og webshops
billeder bolig
billeder fra bolig
produktfotografering
bolig fotos
Vi sætter os grundigt ind i dit brand, så du får produktfotos ud fra netop dine krav
Alt indenfor SoMe materiale, portrætter, produkt og packshots.
bolig fotograferne
Produktbilleder til Webshops | Perfekte billeder der sælger‎
bolig huse
bolig fotografer
Gode packshots og produktbilleder har betydning for konverteringsgraden for webshoppen

Boligfotograf

Billeder af bolig

Bestil en boligfotograf i dag. Vi blev bestilt til at lave en billedserie fra et boligkompleks. Billederne skulle være lyse og lækre samt indbydende. Fotograferingen giver mulighed for at medbringe en masse små detaljer, spændende vinkler og lære farver. Vi ville dog gerne have haft mere tid til også at have lavet billeder ved bygningerne i den blå time. Her er der mulighed for at eksperimentere med det lækre bløde og flotte lys, uden eksponeringen bliver et problem.

Boligfotografering med stemning

Boligfotografering med stemning. Når vi laver fotografering af boliger, vægter vi selve stemningen i billederne lige så højt som registrering af boligens rum og faciliteter. Man skal kunne fornemme hvordan det er at være der, og få lyst til at opleve det “live”.

Det særlige ved fotografering lavet med droner er at der virkelig er dybde i billedet. Et eksemepl kunne være at man beskriver boligens placering og oplyser om afstand til by eller strand. Som fotograf vil man selvfølgelig visualisere de særlige egenskaber ejendomsmægleren fremhæver i en salgsopstilling.

Professionelle boligfotos sælger

Fotografering af lejligheder

Fotografering af lejligheder, kræver at have det rigtige udstyr og viden til at gennemføre en sådan fotografering. Hvis du stadig ønsker at spare nogle penge ved at prøve det selv og du får gode tips og råd , hvad man skal kigge efter , og hvad man skal gøre under fotograferingen. Selv om mange fotografer har avanceret udstyr , så du endelig kan også gøre arbejdet selv – man har den rette viden , du kan tage op enhver kamera og lave billeder fint – repræsentant og klar til brug for din kampagne og salg eller udlejning af lejligheden.

Din faste boligfotograf?

Med boligfotografen, som din faste boligfotograf, vil du altid være tryg ved at love dine sælgere den absolut bedste service og billedkvalitet på markedet. Vi leverer billeder i højeste kvalitet til ejendomsmæglere – med hurtigere salg for øje. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service, og det ved vores kunder. De kan derfor trygt sende deres boligfotograf på opgave og vide, at resultatet er topklasse. Se eksempler på nogle af vores produkter nedenfor. Kontakt os hvis du vil informeres om priser.

Nybyggeri

Vi udarbejder en professionel pakke med fotomateriale i høj kvalitet til fremvisning af dine projekter. Internettet er det foretrukne medie for boligsøgere og dermed også ejendomsmæglerens primære udstillingsvindue. Det er billederne, der skal fange boligsøgers øje. Derfor kan vigtigheden af flot vinklede og professionelt forarbejdede billeder ikke fremhæves nok. Vi hjælper ejendomsmæglere med at præsentere boligerne bedst muligt med hurtigere salg for øje.

Boligstyling

Mange mennesker har svært ved at forestille sig mulighederne i en tom bolig. Hos os hjælper vi køber, mægler og ikke mindst sælger, ved at indrette den tomme bolig så mulighederne fremstår klart. Statistikker viser, at interessen for boligen stiger betydeligt, hvis boligen er blevet stylet.

Plantegning

Et af de vigtigste redskaber til visualisering af boligens muligheder er plantegningen. Vores fotografer opmåler og skitserer plantegning på stedet, for derefter at sende skitsen til rentegning. I modtager den i ønskede størrelser og formater.

Hvorfor vælge os?

Med mere end 500 produktfotograferinger over de sidste 10 år. Vi har arbejdet i mange forskellige byer på både Sjælland, fyn og det meste af Jylland. Vi har jobbet i større byer, som København, Aarhus, Odense, Aalborg, Randers, Horsens, Viborg, Silkeborg, Roskilde, Vejle, Kolding, Skagen, Skive, Herning, Esbjerg, Sønderborg, Svendborg, Køge, Hørsholm, Helsingør, Fredericia, Næstved, Frederiksberg, Holstebro, Lemvig, Ringkøbing og mange andre skønne byer i hele Danmark. Vi laver utrolig mange forskellige slags produktfoto både i vores store fotostudio eller on-location hos jer i virksomheden. Ofte er det en god ide at bruge jeres virksomhed, som lokation for produktbillederne. Det skaber en større sammenhængskraft mellem jeres virksomhed og jeres produkt. Samtidig vil jeres kunder opleve en “rød tråd” mellem jer, kunden og virksomhedens produkt.

Hvor finder i os?

Vi har kontor i Aarhus og i København. Men vi er landsdækkende fotografer og kører over hele Danmark. Derfor tilbyder vi også vores service ligemeget hvor i landet jeres virksomhed holder til. Vi leverer alle slags billeder indenfor produktfotografering, reklamefotografering, erhvervsfotografering, virksomhedsprofilering samt billeder af både interiør og eksteriør. Vi oplever at de bedste resultatet bliver til når vi inden i booker os, som jeres produktfotografer, kontakter os enten pr. tlf eller mail og får en dialog omkring jeres behov for billeder, så vi er sikre på i får lige præcis de billeder i ønsker jer. Det er bestemt også anbefalingsværdigt når i kontakter os, at i har en ide om hvilken stil i ønsker samt hvad jeres branding og produktstrategi er. Det gør det nemmere for hele processen at finde frem til hvilke billeder i behøver og hvor mange.