+4542679011

Lad billeder fortælle virksomhedens historie. Billeder siger mere end ord. I vores tid er der billeder alle vegne, og der er mange af dem. Det giver derfor god mening at bruge billeder i forbindelse med at gøre opmærksom på din virksomhed. Når det kommer til marketing, så er billeder vejen frem. De er faktisk vigtigere end tekst. Med de rette billeder bliver ord overflødige.

Den professionelle erhvervsfotograf har stor erfaring i at lave billeder med gode blikfang og med stor troværdighed. Frem for at skrive side op og side ned om din virksomheds historie og dna, så kan du med få billeder og få ord fortælle det, som du gerne vil have, at dine kunder og potentielle kunder skal vide om virksomheden.

erhvervsbilleder

Stemningsbilleder til de sociale medier

Hvis din virksomhed har en erhvervsprofil på de sociale medier, så er det vigtigt for dit firma, at I poster opslag ret hyppigt, men det må ikke være for hyppigt. Det er en hårfin balance, der afgør, om antallet af opslag er lige tilpas mange, eller det er for mange. Disse opslag er med til at tegne virksomhedens historie og dna. 

Den type billeder kan være helt forskellige. Hvis du gerne vil have, at firmaet bliver betragtet på en bestemt måde, så er det om at poste nogle billeder, som signalerer det. Det kan for eksempel være, at I gerne vil opfattes som:

  • Miljøbevidste
  • Seriøse
  • Troværdige
  • Kvalitetsbevidste
  • Servicemindede
  • Kompetente 

Alle mulige +-ord, som gerne skulle kunne knyttes til jeres firma. Det kan gøres ved hjælp af stemningsbilleder. Disse billeder bør absolut blive taget af en professionel erhvervsfotograf, som har den nødvendige ekspertise til at lave sådan nogle stemningsbilleder af en virksomhed.

I dag er udviklingen gået i retning af, at kunden gerne vil kende noget til den butik, som forhandler et givent produkt. Det kendskab kan kunden få ved at se på firmaets billeder – enten på deres hjemmeside eller på de sociale medier.

virksomhedprofilering

Lækre billeder frister

Der er noget lokkende og fristende ved billeder, der bare er så lækre, at du er nødt til at dvæle ved dem. Det er sådan nogle billeder, du skal have lavet til firmaet.

Jeres virksomhed skal fotograferes på en måde, så kunderne bliver forelskede i jeres produkter bare ved at se nogle billeder af og inden i virksomheden. De billeder skal sige: Vi er et firma, som er seriøst, og som er værd at handle med. Kom bare og se, hvad vi kan byde på. Det kan de stemningsbilleder, som fotografen laver gøre.